Protecció Civil de la Generalitat presentarà demà al matí, a les 10.30 hores, a la sala d’actes del Departament d’Interior, les novetats del web de platges que inclouen una eina que informarà amb fins a 48 hores d’antelació de la presència de meduses a les platges de Catalunya.
 
A les 10.30 hores es farà una atenció als mitjans per explicar les noves funcionalitats del web de platges i el balanç estadístic de l’accidentalitat a les platges catalanes la temporada de bany de l’any passat.
 
A continuació es realitzarà una sessió de treball amb tècnics municipals de la demarcació de Barcelona per presentar-los les noves eines del web. Els periodistes que ho vulguin poden prendre imatges i quedar-se a la reunió tècnica.
 
Protecció Civil de la Generalitat tornarà a posar en actiu, per aquesta campanya de seguretat en el bany 2015, la plana web del visor de platges amb informació en línia i en temps real de quines platges estan vigilades, la bandera que oneja en cada moment en els vigilades, si hi ha meduses, quin tipus i perillositat, serveis disponibles (comissaries, CAP, transport públic, accessibilitat, etc.).
 
 
DIA: 9 de juny de 2015
LLOC: Sala d’actes del Departament d’Interior (c/Diputació, 355 Barcelona)
HORA: 10.30 hores