·     El patrocinador del FC Barcelona pertany al grup KOÇ Holding, un dels primers grups empresarial de Turquia, que genera uns ingressos per valor del 8% del PIB del país.
 
·     La reunió amb el fabricant d’electrodomèstics s’ha produït en el marc de la missió a Turquia que encapçala aquesta setmana el conseller d’Empresa i Ocupació.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig s’ha reunit amb directius de l’empresa turca BEKO per tal d’explorar oportunitats de cooperació a Catalunya. La Generalitat i la companyia turca s’han mostrat disposats a designar un equip de treball per estudiar noves àrees de negoci Catalunya per donar més pes a la filial que BEKO ja té a Barcelona, on treballen una trentena de persones.
 
BEKO és una marca internacional que fabrica electrodomèstics de línia blanca i des d’aquesta temporada és patrocinador del FC Barcelona. Pertany al grup turc KOÇ Holding, un dels més importants del país, que genera uns ingressos per valor del 8% del PIB de Turquia.
 
La reunió s’ha produït en el marc de la missió a Turquia que encapçala aquesta setmana el conseller, on hi participen 10 empreses i entitats catalanes dels sectors químic, farmacèutic, turístic i de la salut. L’objectiu és buscar oportunitats de negoci i d’inversió així com impulsar el comerç exterior de Catalunya amb Turquia. També hi participen el secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu.

1  

Fitxers adjunts

El conseller Puig, amb el màxim representant de Beko

El conseller Puig, amb el màxim representant de Beko
JPG | 832