Amb aquesta campanya, el Govern continua avançant en la difusió del nou marc reglamentari, tal com estableix la mateixa Llei
La Generalitat de Catalunya ha endegat una campanya de difusió a televisió i ràdio per a donar a conèixer la Llei per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. La campanya, que s’emetrà als mitjans públics en dues onades durant els mesos d’estiu, informa sobre l’aprovació de la Llei, alhora que convida les persones LGTBI que sentin vulnerats els seus drets a trucar al 012.
 
A banda de donar a conèixer el contingut de la Llei, el 012 atendrà i donarà resposta a totes les trucades d’informació generalista sobre denúncies de fets contra les persones LGTBI. En cas que es tracti d’una emergència, derivarà la trucada al telèfon 112 i, si es requereix informació especialitzada, transferirà la trucada a Benestar Social i Família. La Secretaria de Família del Departament, que té les competències en matèria de no-discriminació de les persones LGBTI, ha habilitat una línia per donar atenció especialitzada a les trucades sobre fets discriminatoris contra aquest col·lectiu.
 
La mateixa Llei estableix que cal fer difusió de l’existència i continguts del nou marc reglamentari. En aquest sentit, la campanya iniciada pel Govern suposa un pas més en el compliment d’aquest mandat.
 
A banda d’aquesta campanya, en l’àmbit de la difusió de la Llei, el Govern ja ha dut a terme una important tasca informant a tots els departaments de la Generalitat i representants institucionals. També mitjançant el Departament d'Interior a totes les comissaries de Mossos d'Esquadra i també a través del butlletí de la Conselleria d’Empresa i Ocupació. Així com a través del web, xarxes socials i butlletins propis del Departament de Benestar Social i Família.
 
El Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 11/2014 per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia el 10 d’octubre de 2014. Si bé el text preveu el termini d’un any per al seu desplegament reglamentari, el Govern ja n’ha avançat diverses actuacions. L’objectiu d’aquesta Llei és desenvolupar i garantir els drets les persones LGBTI i evitar-los situacions de discriminació i violència, per a assegurar que a Catalunya es pugui viure la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.