• L’Alerta s’ha activat per fuita d’uns 50 litres d’àcid clorhídric d’un bidó, transportat en una furgoneta en un camí asfaltat a prop de Torregrossa
  • A conseqüència d’aquest incident, Preventivament s’ha desallotjat una nau
  • A les 21:15 hores, l’Alerta del Transcat s’ha donat per finalitzada, un cop s’ha ventilat tant el vehicle on es transportava el bidó, com l’espai on hi havia emmagatzemats la resta de bidons
  • Derivat d’aquest incident cap persona ha resultat ferida
Protecció Civil de la Generalitat ha activat, aquesta tarda, en fase d'Alerta el Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) per una fuita d'àcid clorhídric al municipi de Torregrossa (Pla d’Urgell). L’Alerta del Transcat s’ha donat per finalitzada, un cop s’ha ventilat tant el vehicle on es transportava el bidó, com l’espai on hi havia emmagatzemats la resta de bidons.
 
L’incident ha consistit en fuita d’uns 50 litres d’àcid clorhídric d’un bidó, transportat en una furgoneta en un camí asfaltat a prop de Torregrossa. A conseqüència de la fuita els Mossos d’Esquadra han tallat la via i, preventivament, s’ha desallotjat una nau propera. Derivat d’aquest incident cap persona ha resultat ferida.

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat amb una dotació en el sinistre. Un cop controlada la fuita, han prosseguit amb la ventilació tant del vehicle com l’espai on hi havia emmagatzemats els bidons.