• El pressupost de licitació és de 125.875 euros (IVA no inclòs) i el termini per presentar les ofertes finalitza el 18 de juny
 
  • Un cop adjudicat i formalitzat el contracte es disposarà d’un termini de 7 mesos per redactar el projecte constructiu
 
Edar Figueres
 
L’Agència Catalana de l’Aigua ha posat a licitació aquest dimarts la redacció del projecte constructiu per a remodelar i millorar la reducció de nutrients a la depuradora de Figueres, a l’Alt Empordà. El pressupost de licitació és de 125.875 euros (IVA no inclòs) i el termini per presentar ofertes finalitza el proper 18 de juny.
 
Un cop adjudicat i formalitzat el contracte es disposarà d’un termini de 7 mesos per redactar el projecte constructiu. A partir d’aquí, la previsió d’inici de les obres de millora es podrien dur a terme a finals de 2016 i consistiran en millorar el tractament de la depuradora actual, adequant els nivells de nitrogen al que determina la normativa vigent.  
 
La depuradora de Figueres va ser construïda l’any 1982 i ampliada en el 1993. Saneja les aigües residuals procedents de Figueres, Vilafant i diversos nuclis d’aquests dos municipis. L’aigua tractada es retorna al rec de Malpas (riera de Figueres, conca de la Muga). Té capacitat per tractar un cabal màxim de 22.128 m3/dia, equivalent a una població de 110.640 habitants.
 
Per a més informació podeu consultar aquest enllaç
 

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 250

Foto. Depuradora de Figueres

Foto. Depuradora de Figueres
JPG | 381