• Els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb 6 noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme 
  • Fins al 18 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella, de dilluns a divendres
 
 
Territori i Sostenibilitat reforça aquest estiu l’oferta dels serveis de les línies RG1 i R1 de Rodalies de Catalunya amb l’objectiu d’atendre l’augment de la demanda durant el període vacacional. D’aquesta manera, a partir d’aquest dissabte, dia 13, i de dilluns, dia 15, les línies de la Rodalia de Girona reforcen les connexions amb els trens que arriben a la costa.
 
Serveis de cap de setmana a la línia RG1
 
A partir d’aquest dissabte i fins al 13 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb 6 freqüències (3 per sentit) durant tots els caps de setmana i festius. D’aquesta manera, es millora el servei de Rodalies de Girona els caps de setmana de l’estiu connectant  Maresme-Costa Barcelona amb les comarques gironines.
 
Més serveis a Calella a la línia R1
 
A més, a la línia del Maresme, entre el 15 de juny i el 18 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol i Canet de Mar. En aquest cas s’amplia el recorregut de 3 trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.
 
 
Tota la informació sobre els horaris i els servei al 900 41 00 41 o bé al web www.rodaliesdecatalunya.cat.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 43