• Amb aquest reforços, que estaran funcionant tot l’estiu, s’assegura una freqüència mitjana de 4 trens per hora a les franges de majors desplaçaments d’anada o tornada a la platja
 
 
Territori i Sostenibilitat ha augmentat el servei de l’R2 sud de Rodalies de Catalunya a l’estació de Platja de Castelldefels amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre. Les noves parades es realitzen tant en els serveis direcció Barcelona com en els serveis direcció sud, el què permet facilitar els desplaçaments cap a les estacions costaneres d’aquesta línia.
 
En direcció sud, entre les 10 h i les 13 h hores s’han incorporat 8 noves freqüències de pas que permeten facilitar el trasllat cap a la costa. I en direcció Barcelona són un total de 9 les noves freqüències, entre les 16 h i les 20 h, el què significa doblar el número de trens en aquesta franja horària per la tornada cap a Barcelona al vespre.
 
D’aquesta manera, s’arriba a una freqüència de pas de 4 trens per hora amb l’objectiu de facilitar el retorn dels usuaris que s’han desplaçat fins a les platges d’aquesta població. Els reforços estaran operatius fins al 27 de setembre.
 
Més informació sobre els horaris i els serveis al telèfon 900 41 00 41 i al web www.rodaliesdecatalunya.cat.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 42