FOTO WEB
Foto de grup.
 
 
Un total de 29 ramaders van començar, el passat 2 de juny,  a l’Escola  Agrària de l’Empordà, a Monells, la tercera Emprenedoria en Vaquí de llet.  L’objectiu del curs és aportar els coneixements i les experiències necessàries per a què joves empresaris d’aquest sector agrari puguin desenvolupar els seus projectes amb garanties de futur i viabilitat. Es formarà i es donarà suport a ramaders amb inquietuds similars i amb un mateix interès: aconseguir una millora de la seva rendibilitat a partir de la realitat de la seva explotació.
 
Aquest curs es duu a terme durant l’any 2015 i 2016 i s’hi treballarà aspectes com les habilitats personals (comunicar, negociar, …), la gestió econòmica, l’àmbit productiu del sector (nutrició, genètica, sanitat, ...), i l’àmbit de l’empresa (cooperativisme, treball en grup, etcètera).
 
Els emprenedors del sector vaquí de llet que cursen aquesta formació provenen sobretot de l’Alt i Baix Empordà, però també del Gironès, la Garrotxa, la Selva i el Pla de l’Estany. Amb un total de 240 hores, la metodologia d’aquest programa pretén crear un grup dinàmic i cohesionat, mitjançant unes sessions d’aula, visites a granges i viatges tècnics, sempre assessorats per especialistes o professionals de cada matèria. Un tutor estarà en contacte continu amb els joves per tal de fer el seguiment del curs i donar suport a la formació i les demandes del grup.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Fitxers adjunts

Imatge de grup.

Imatge de grup.
JPG | 3709