Cartell de la versió catalana de Jurassic World
Aquest divendres 12 de juny s’estrenen en català Jurassic World, la quarta pel·lícula de la franquícia Jurassic Park, i la comèdia sueca Els Andersson Road Movie. El doblatge i la subtitulació d’aquests films tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
 
Jurassic World
El film està dirigit per Colin Trevorrow i està interpretat per Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Omar Sy, Jake Johnson, Vincent D’Onofrio, Judy Greer, Ty Simpkins, BD Wong, Nick Robinson, Irrfan Khan, Katie McGrath i Lauren Lapkus.
 
22 anys després del fracàs del seu parc juràssic, l’illa de Nublar té un nou parc amb versions domesticades dels dinosaures terrestres, voladors i aquàtics: el Jurassic World. La companyia propietària de l’atracció, Masrani Global Corporation, vol aconseguir més visitants i crea un nou dinosaure carnívor de dimensions colossals, que resulta ser més intel·ligent que els altres i que s’escapa del tancat on l’han criat.
 
El film s’estrenarà a les següents sales: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Ocine Blanes (Blanes); Yelmo Cines Castelldefels (Castelldefels); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers - El Nord (Granollers); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cinemes Montcada (Montcada i Reixac); Cines Olot (Olot); Cines Imperial (Sabadell); Odeón Multicines Girona (Salt); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Yelmo Cines Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Vigatà Cinema (Vic); Cinema Kubrick (Vilafranca del Penedès).
 
 
Els Andersson Road Movie
El realitzador suec Hannes Holm dirigeix Els Andersson Road Movie, pel·lícula interpretada per William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist, Julius Jimenez Hugoson i Hanna Elffors Elfström
 
En Rudolf s'assabenta que una pintura que té a casa té un valor superior a 900.000 corones. Només hi ha un problema: l'artista no la va signar, és per això que en Rudolf s’emporta la família al sud del Tirol, on va trobar el quadre. Un cop allà, ell, la seva dona i els seus tres fills fan tota mena de ximpleries.
 
El film s’estrenarà en versió original subtitulada en català als Cinemes Girona de Barcelona.
 
Portal de cinema en català http://www.gencat.cat/llengua/cinema
 
Teniu els tràilers en alta resolució a:
 
Facebook Cinema en català www.facebook.com/cinemaencatala
 
 
 

2  

Imatges

Cartell de la versió catalana de la pel·lícula 'Jurassic World'

Cartell de la versió catalana de la pel·lícula 'Jurassic World' 756

Cartell de la versió catalana de la pel·lícula 'Els Andersson Road Movie'

Cartell de la versió catalana de la pel·lícula 'Els Andersson Road Movie' 8691