• La sessió tindrà lloc el divendres 12 de juny a l’Arts Santa Mònica
  • La sessió forma part del Programa Europa Creativa MEDIA
El Departament de Cultura organitza una sessió informativa destinada als  guionistes i realitzadors audiovisuals per informar-los de les oportunitats que ofereix el Programa Europa Creativa MEDIA. La sessió s’enfocarà des del punt de vista de la formació contínua, de la internacionalització i  de la importància del procés creatiu en la fase de desenvolupament del projecte de cara al seu finançament.
La sessió es farà el proper dia 12 de juny a partir de les 09.45h a l’Arts Santa Mònica.
 
 
Taller
EuropeCalls. Oportunitats del Programa Europa Creativa MEDIA per a guionistes i realitzadors
 
Objectiu
Informar els guionistes i realitzadors audiovisuals de les oportunitats que ofereix el Programa Europa Creativa MEDIA.
 
Programa
Ø  Presentació dels programes de formació amb suport  MEDIA adreçats especialment a creadors.  
 
Ø  Què s’espera d’un guionista/realitzador a l’hora de sol·licitar ajuts al desenvolupament del Subprograma MEDIA d’Europa Creativa
 
Ø  Conclusions finals
 
  
 
Des del maig de 2013 el Departament de Cultura ha engegat diverses accions per incentivar i fomentar la participació de les empreses culturals i creatives catalanes en programes europeus de finançament. Les sessions informatives EuropeCalls en són un exemple. Per mitjà d’aquestes jornades es dóna a conèixer diverses oportunitats de finançament que existeixen en el marc de la Unió Europea i es planteja quines són les vies d'accés i els seus interlocutors.
 
Aquesta sessió va adreçada exclusivament als guionistes i realitzadors (cinema, televisió, videojocs) interessats en participar en alguna de les iniciatives de formació del subprograma MEDIA d’Europa Creativa.
 
Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a:  http://sde.cultura.gencat.cat/cultura/.