Amb la col·laboració de l’Espai Catalunya a Sant Sebastià, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), organitza la quarta edició de la fira ‘Tasta Catalunya’, que se celebrarà del 26 al  28 de juny, a Sant Sebastià.
 
Tasta Catalunya sorgeix per la bona acollida que els productes catalans tenen al País Basc, detectada en les diferents accions realitzades en aquella zona. Així, aquest aparador comercial ofereix durant tres dies, als professionals i al consumidor final, la gran diversitat dels productes agroalimentaris catalans.
 
La passada edició va ser un èxit, tant en assistència de públic com en venda dels productes; i, tot i l’actual situació econòmica, el Departament manté l’aposta per aquesta fira amb l’expectativa que serveixi com a una bona eina de promoció i venda dels productes catalans al País Basc.

Empreses participants:
 
Betara – Formatges del Pirineu | formatge | Perafita (Osona)
Bosch i Casals | embotits | Sant Feliu Sasserra (Bages)
Cava Pagès Entrena | vi, DO Cava | Sant Jaume Sesoliveres- Piera (Anoia)
Dama de Elaia SL | oli d’oliva verge extra | Xerta  (Baix Ebre)
El Salt del Sallent | patates d’Olot | Olot (Garrotxa)
Embotits Artesans de Vic | embotits | Gurb (Osona)
Embotits Casolans de Planoles | embotits | Planoles (Ripollès)
Embotits Mas Bellaire | embotits | Sant Joan les fonts (Garrotxa)
Formatgeries Montbrú | formatge | Moià (Bages)
Formatges Vall de Catí | formatge | Alella (Maresme)
Mas d’en Nogués | fruits secs | Maials (Segrià)
Mel Can Toni i Fruites Selectes | mel | Seròs (Segrià)
Priordei - Agrofoods&Commerce SL | oli d’oliva verge extra | Margalef de Montsant (Priorat)
Tros de Sort | formatge | Sort (Pallars Sobirà)
Vinifera – Addaia Celler SL | vi, DO Cava | Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès)
Xocolates Oliva | xocolata | Verges (Baix Empordà)
 
           
           
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.