Avui, últim dia de les PAU, els estudiants s’examinen de matèries de modalitat. Al matí ho han fet de Geografia, Física, Dibuix artístic, Llatí, Matemàtiques, Biologia, Cultura audiovisual i Grec. A la tarda es fan les proves de Literatura catalana i Tecnologia industrial.
 
La jornada s’ha desenvolupat amb absoluta normalitat als 150 tribunals ubicats a seus universitàries i centres de secundària de 18 poblacions de Catalunya.
 
Un cop finalitzats els exàmens, els estudiants podran conèixer els resultats de les proves a partir del dia 26 de juny per internet al portal d’Accesnet de la Secretaria d’Universitats i Recerca  (https://accesnet.gencat.cat). Per primera vegada, en el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.
 
Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya.
 
Un total de 32.160 estudiants (31.024 l’any passat), estaven convocats a les proves d’accés a la universitat (PAU). Del total d’alumnes matriculats, 25.907 corresponen a estudiants amb matrícula ordinària que han acabat enguany el batxillerat; 2.329 són estudiants amb matrícula lliure (procedents de batxillerat d’altres anys amb o sense PAU); i 3.086 són estudiants provinents de cicles superiors que s’examinen d’alguna assignatura en la fase específica.
 
Els exàmens en format PDF estan disponibles al web de la secretaria d’Universitats i Recerca, a l’adreça: http://universitatsirecerca.gencat.cat

1  

Fitxers adjunts

Tercer dia PAU 2015

Tercer dia PAU 2015
PDF | 45