Protecció Civil de la Generalitat presenta demà al matí, a les 11.15 hores, a la demarcació de Tarragona, les novetats del web de platges que inclouen una eina que informarà amb fins a 48 hores d’antelació de la presència de meduses a les platges de Catalunya. La presentació es farà a la sala d’actes de l’edifici del CAT112 de Reus.
 
A les 11.15 hores es farà una atenció als mitjans per explicar les noves funcionalitats del web de platges i el balanç estadístic de l’accidentalitat a la demarcació de Tarragona la temporada de bany de l’any passat.
 
A continuació es realitzarà una sessió de treball amb tècnics municipals de la demarcació del Camp de Tarragona per presentar-los les noves eines del web. Els periodistes que ho vulguin poden prendre imatges i quedar-se a la reunió tècnica.
 
Protecció Civil de la Generalitat tornarà a posar en actiu, per aquesta campanya de seguretat en el bany 2015, la plana web del visor de platges amb informació en línia i en temps real de quines platges estan vigilades, la bandera que oneja en cada moment en els vigilades, si hi ha meduses, quin tipus i perillositat, serveis disponibles (comissaries, CAP, transport públic, accessibilitat, etc.).
 
 
DIA: 12 de juny de 2015
LLOC: Sala d’actes de l’edifici CAT112 de Reus (C. dels Pagesos, 2. Reus)
Geoposició (GPS): 41º8’3,9’’N- 1º11’7,4’’E
Com arribar-hi: Autovia T-11, Reus/Tarragona, sortida La Canonja
HORA: 11.15 hores