·         Un total de 181 alumnes rep el títol durant un acte celebrat en el marc del Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL), a Fira de Barcelona
Premis Logística promoció
El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, ha participat aquesta tarda en el lliurament de diplomes als alumnes de la promoció 2013-2015 que han completat el Cicle Formatiu de Grau Superior de Transport i Logística. En la quinzena edició d’aquest acte, que s’ha celebrat en el marc del Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL), han rebut el seu títol un total de 181 alumnes d’una desena de centres educatius d’arreu del territori.
 
Amb els alumnes d’aquesta promoció, són prop de 1.150 les persones que a Catalunya disposen d’aquesta titulació acadèmica que dóna accés, a més, als certificats per a l’exercici de les activitats de transports de viatgers i de mercaderies d’acord amb els requeriments de la Unió Europea.
 
En l’acte d’avui també han participat representants de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, del Port de Tarragona, de la Fundació BCN Formació Professional, i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Els alumnes a qui s’ha lliurat els diplomes provénen dels centres següents: IES Ribera Baixa (el Prat de Llobregat); IES Vidal i Barraquer (Tarragona); IES Joan Brossa (Barcelona); IES Lluïsa Cura (Barcelona), IES Jaume Mimó (Cerdanyola del Vallès); IES Eugeni d’Ors (Vilafranca del Penedès); IES Escola del Treball (Lleida); IES Vic (Vic); IES Bosc de la Coma (Olot) i el Centre d’Estudis Prat (Barcelona).

2  

Imatges

Fotografia

Fotografia 362

Fotografia grup

Fotografia grup 555

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 223