·        El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presidit aquest migdia la cloenda de l’Assemblea General de la Unió de Licoristes de Catalunya.
 
·        En el marc de l’acte, s’han lliurat distincions a l’emblemàtica cocteleria Boadas, al barman internacional i empresari, Javier de las Muelas, i a l’empresa Bardinet SA, fundadora de la Unió de Licoristes de Catalunya.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha reconegut avui “l’esforç i l’especialització intel·ligent” del sector licorista i de les begudes espirituoses català. Ho ha fet en el marc de la cloenda de l’Assemblea General de la Unió de Licoristes de Catalunya (ULC) celebrada avui a la seu de Foment del Treball. El conseller ha reconegut que “el país està fent molts esforços” i ha apuntat que “tots els indicadors comencen a ser positiu, com l’atur que continua disminuït, i ho continuarà fent de manera sostinguda i decidida”.
 
En aquest context, el conseller ha volgut reconèixer “la capacitat d’adaptació” del sector licorista català. “Els vull agrair l’esforç que estan fent com a part d’aquesta indústria, que està orientant-se cap a una especialització intel·ligent”, ha reblat Puig. En aquest sentit, ha reiterat el compromís del govern amb el sector i ha reivindicat “la fórmula del suport públic i el lideratge privat” que defensa i impulsa el govern de Catalunya.
 
L’acte ha comptat també amb la participació del president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; del secretari general de la Unió de Licoristes de Catalunya, Enric Porta; del director general d’Alimentació i Indústries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Domènec Vila, i del president de la Unió de Licoristes de Catalunya, Antonio Guillén. Així mateix, han assistit representats de empreses distribuïdores i fabricants, i altres representats polítics i institucionals.
 
En el marc de l’acte s’han lliurat distincions a l’emblemàtica cocteleria Boadas, al barman internacional i empresari, Javier de las Muelas, i a l’empresa Bardinet SA, fundadora de la Unió de Licoristes de Catalunya.

1  

Fitxers adjunts

El conseller Puig, amb els guardonats

El conseller Puig, amb els guardonats
JPG | 1291