Reunió Lleida
 
La directora dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida, Anna Miranda, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), Ramon Parés, el responsable dels Bombers Voluntaris de la DGPEIS, Pasqual Gàmez, i el cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Jordi Solà, s’han reunit aquest matí a Lleida amb una representació dels Bombers Voluntaris de la Regió.
 
Durant la reunió, que s’ha dut a terme a l’aula de formació de la Regió d’Emergències de Lleida, s’ha parlat de la planificació de la campanya forestal d’enguany. En aquest sentit, s’ha informat sobre la nova jaqueta d’intervenció lleugera i sobre les dues noves instruccions operatives: equips de protecció individual de la DGPEIS en les actuacions i procediment d’actuació davant del risc de contaminació biològica en les actuacions, entre d’altres temes.
 
A més, el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés, també els ha traslladat la satisfacció pel retorn a la normalitat de la totalitat de parcs de bombers voluntaris d’arreu de Catalunya, i ha agraït l’esforç desplegat per  part de tots. També ha informat sobre les darreres novetats en matèria de contractació de la mútua d’accidents i de la nova ordre de compensacions i sobre la propera convocatòria de noves places de bombers voluntaris.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 13 de juny de 2015
13.00 hores

2  

Imatges

Reunió amb Bombers Voluntaris Lleida

Reunió amb Bombers Voluntaris Lleida 123

Imatge grup reunió Bombers Voluntaris a Lleida

Imatge grup reunió Bombers Voluntaris a Lleida 199