FOTO WEB
 
Set empreses catalanes exportadores de carn de boví han participat, entre els dies 10 i 13 de juny, en una missió comercial directa al Líban organitzada per l’Associació Empresarial Càrnica Anafric i l’empresa pública Promotora d’Exportacions Agroalimentàries (PRODECA), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat de Catalunya.
 
Aquest viatge de negocis ha tingut com a objectiu establir contactes amb importadors i conèixer les peculiars demandes d'aquest mercat. Els empresaris, acompanyats pel conseller delegat executiu de PRODECA, Jordi Bort, i pel president d'Anafric, Josep Friguls, han participat en una jornada de Market research, durant la qual, han pogut conèixer de primera mà els tipus de productes i presentacions que busquen els consumidors libanesos.
 
També s’ha celebrat una jornada de trobades B2B entre les empreses catalanes i els importadors locals, la inauguració qual va ser presidida pel ministre d’Indústria del Líban, Hussein Hajj Hasssan, que ha acollit als empresaris catalans.
 
Actualment, hi ha acords sanitaris entre l'Estat espanyol i el Líban per a exportar carns de les espècies bovina, ovina, caprina i porcina, però els volums d'exportacions a aquell territori són  encara menors que el potencial del mercat.
 
Les empreses que han participat en la missió són:
 
Carlos Colomer, S.A (Sant Feliu de Pallerols)
CarnsB, S.A (Barcelona)
Carns Pont, S. A (Grup Fribin) (Barcelona)
Companyia General Càrnia, S.A.
Escorxador Frigorífic de Sant Cugat (Sant Cugat)
Sala de Desfer i Magatzem Frigorífic J. Viñas, S.A. (Vic)
Viñals Soler, S.L
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 

3  

Fitxers adjunts

Foto 1.

Foto 1.
JPG | 75

Foto 2.

Foto 2.
JPG | 83

Foto 3.

Foto 3.
JPG | 86