FOTO WEB
Un moment de la presentació de la jornada.
 
El director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) a Lleida, Jaume Fabà, ha presentat, aquest matí, la jornada ‘Disseny i presentació de productes agroalimentaris’, emmarcada en el Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2015, del DAAM, i que se celebra a la seu principal del Departament a Lleida.
 
Com ha explicat Jaume Fabà, aquesta jornada s’ha programat per a donar suport  al petit i mitjà productor, especialment de productes locals, que està fent grans esforços per a valoritzar la seva producció, per a introduir-se i posicionar-se davant del consumidor.
 
Així, Fabà ha afirmat que “malgrat la gran qualitat de les produccions, la competència del mercat obliga els productors a plantejar-se com vendre millor, com identificar-se, el funcionament del mercat, temes que en diferents jornades s’han anat tractant. I la d’avui aborda un tema prou interessant: com presentar el producte per a captar l’atenció i l’interès del consumidor, en funció de quines impressions visuals, de colors, de formes, etcètera, el consumidor decideix la seva compra”.
 
Val a dir, com ha fet el director dels Serveis Territorials, que la idea d’aquesta jornada va sorgir després d’una visita a una fira, amb productors artesanals, amb productes estrella però que en algun cas no transmetien una imatge prou atractiva al públic. “Per això avui tenim l’oportunitat d’aprendre, de fer una aproximació a un tema molt suggestiu i que de ben segur ens ha d’ajudar a ser més competitius”.
 
I per a això, Jaume Fabà ha destacat que en la jornada compta amb “una excel·lent ponent, la senyora Sílvia Ibañez, publicista, llicenciada en Administració i Direcció d’Empresa, màster a ESADE, amb un profund  coneixement acadèmic i professional que de segur aportarà una nova manera de veure i vendre el nostre producte. Per cert, agraïm que la imatge de presentació del programa l’hagi dissenyat ella, també, és clar, la seva participació i la de tots vostès, que són els veritables protagonistes de la jornada”.
 
Fabà ha tancat la seva intervenció subratllant que “som conscients que el sector agrari, l’agroindústria, és molt complex, que l’aprenentatge és continu, i que la informació ens ajuda a tenir més elements per a la presa de decisions i per a avançar en les nostres empreses, d’aquí que desitjo que aquesta jornada sigui molt profitosa, i estic convençut que ho serà”.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Fitxers adjunts

Imatge de la presentació.

Imatge de la presentació.
JPG | 986