Foto dels participants en el primer Ple
Aquest dilluns a la tarda s’ha celebrat la primera sessió del Ple de la Taula Territorial d’Infància de Girona. La sessió ha estat presidida per la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència i vicepresidenta de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, Mercè Santmartí, i la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura.
 
La directora general de la DGAIA ha explicat que les Taules territorials tenen com a funció principal coordinar, impulsar i promoure les polítiques d’infància arreu del territori mitjançant la participació de les administracions i institucions implicades. Sanmartí ha recordat que la Taula Territorial d’Infància de Girona s’inscriu dins la Taula Nacional, constituïda l’any passat, i que desplega els eixos del Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència.
 
La directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència també ha destacat que “amb actes com els d’avui es fa palès el compromís adquirit pel Departament de Benestar Social i Família de desplegar durant els propers mesos les Taules Territorials d’Infància arreu de Catalunya”.
 
Les Taules Territorials d’Infància estan integrades pels següents òrgans:
  • El ple. Format per la presidència, exercida pel delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús; la vicepresidència, que correspon a la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, la secretaria i les vocalies.   
  • La comissió tècnica.
  • Els grups de treball.

1  

Imatges

Foto dels participants en el primer Ple

Foto dels participants en el primer Ple 6867