Fotografia d'un moment del casal
El Parc Natural del Cap de Creus del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural compta aquest estiu amb un Casal Naturalista adreçat a nens i nenes d'entre 4 i 12 anys
 
El casal es durà a terme a Mas Caials, un espai de l’òrgan gestor del Parc Natural situat a Cadaqués (Alt Empordà) molt adient perquè els infants prenguin contacte amb la natura i descobreixin els valors naturals que amaga el Cap de Creus. Les activitats volen fomentar també el valor de l'educació lenta, lliure i autònoma, on l'experimentació, el respecte als ritmes d'aprenentatge i la motivació de cada nen són la base per assolir i consolidar els aprenentatges. Així doncs, amb l'objectiu de proporcionar l’oportunitat als més menuts d'establir contacte d'una manera vivencial amb la natura durant uns dies d'estiu, el Parc de Cap de Creus en col·laboració amb La Copa, SCCL, organitzen el casal del 22 al 30 de juny i del 31 d'agost al 10 de setembre.
 
Les activitats que es duran a terme són sortides a l'entorn per conèixer els arts de pesca i els pescadors, les plantes més característiques de la costa, les algues, esponges i altres animals que viuen amagats a l'aigua i a les roques; activitats totes elles pensades per despertar en els infants l'interès pel món que ens envolta i proporcionar-los eines diferents de les pantalles i el món virtual.
 
Aquest casal ja es va dur a terme durant la Setmana Santa del 2015, amb la col·laboració també de l'Ajuntament de Cadaqués, i va tenir molt d'èxit. Es van esgotar totes les places i la valoració va ser molt positiva, i per donar cabuda a més infants s'ha ampliat per a aquest estiu el nombre de places i també la franja horària, que serà de 9 a 17 hores amb la possibilitat de dinar al casal el que els nens portin de casa.
 
Les inscripcions al casal encara es poden fer a través de:
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat  i twitter.com/agriculturacat.
 
 

2  

Fitxers adjunts

Cartell  Casal de Juny

Cartell Casal de Juny
PDF | 127

Nens durant el casal d'edicions anteriors

Nens durant el casal d'edicions anteriors
JPG | 40