ContactaEN
event_note Nota de premsa

L'INCASÒL ven a Pernils Bufalvent dues parcel·les del sector econòmic el Soler d'Avinyó, al Bages

Imatge signatura

 

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i Pernils Bufalvent, SL han signat l’escriptura de compravenda de dues parcel·les del sector el Soler d’Avinyó, al Bages. D’aquesta manera, amb una inversió rellevant i la creació de nous llocs de treball, l’empresa preveu aportar un centre de referència en el sector de la selecció, salat i curació de productes càrnics. Una nova seu industrial on recerca, innovació i eficiència energètica s’adaptaran a les necessitats i homologacions del mercat internacional.

 
Els terrenys que ha comercialitzat l’INCASÒL tenen una superfície de 57.777,94m2 i estan situats al nord de la comarca del Bages. Amb l’arribada de Pernils Bufalvent al Soler, s’assoleix una ocupació del 60% del sòl disponible en aquest sector d’activitats econòmiques.
 
Pernils Bufalvent és una empresa industrial amb caràcter familiar, que compta amb una experiència de més de 45 anys en el sector de la selecció, salaó i curat de pernils i espatlles. Aquest 2015 s’ha consolidat com a productor del millor Pernil Salat (Jamón Serrano) de la història al ser guardonat per segon any consecutiu amb tres estrelles en els prestigiosos premis iTQi (International Taste and Quality Institute).
 

El Soler és un sector d’activitat econòmica situat al sud del municipi d’Avinyó, al nord de la comarca del Bages. Els terrenys són a peu de la carretera B-431 que enllaça, a menys de dos quilòmetres, amb l’Eix Transversal (C-25) en el tram comprès entre Manresa i Vic. Actualment l’INCASÒL té en comercialització 6 parcel·les amb un total de 34.969,12m2.

2
Imatges
1
Fitxers adjunts
Fitxers adjunts