nomenaments

Nomenaments

query_builder   14 juliol 2015 14:58

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Núria Colomé i Rodríguez, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona
 
Nascuda a Barcelona, l’any 1963.
 
Diplomada en infermeria per l’Escola Universitària d'Infermeria de Santa Madrona de la Universitat de Barcelona el 1984. Títol de Llevadora per l’Escola Universitària d'especialitats de Diplomats en Infermeria de l’Hospital Cínic de Barcelona. Des del 2003 fins a l'actualitat, ha realitzat cursos d'actualització per a electes organitzats per l'Associació Catalana de Municipis i Federació de municipis de Catalunya. Ha estat vinculada al Col·legi professional d'Infermeria de Barcelona i a la Junta d'Infermeria del Consorci Hospitalari del Parc Taulí (Sabadell) com a vocal de llevadores.
 
Des de l'any 1985 fins al 2007 ha desenvolupat la seva activitat professional a la sanitat pública, tant a l'atenció primària (CAP a l'àrea de Sabadell) com a l'hospitalària, a la Sala de parts a la CS Parc Taulí, combinant amb la sanitat privada a la Sala de parts de l'Hospital General de Catalunya a Sant Cugat.
 
És militant de CDC des de 1999 fins a l'actualitat. Ha col·laborat a les diferents campanyes per a les eleccions municipals i ha format part de la llista de CiU per a les municipals de Sentmenat. És membre del Comitè executiu local, cap de llista i portaveu a l'oposició, a l'Ajuntament de Sentmenat i també consellera comarcal del Consell Comarcal del Vallès Occidental al mandat del 2003 al 2007.
 
Alcaldessa de Sentmenat dels de 2007 fins el juny 2015. També ha estat consellera comarcal del 2011 al 2015. Actualment és regidora de l'ajuntament de Sentmenat a l'oposició i consellera comarcal al consell comarcal del Vallès Occidental.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined