administratiu

El Govern adapta el cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa a les necessitats del sector

query_builder   14 juliol 2015 15:11

event_note Nota de premsa

El Govern adapta el cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa a les necessitats del sector

  • El Govern adapta el cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa a les necessitats del sector
El Govern ha aprovat el decret que estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa, amb l’objectiu d’adaptar-lo a les necessitats actuals del sector. Així mateix, el currículum s’ha adequat a la formació professional establerta a la LOE (Llei orgànica d’educació) i també se n’ha ampliat els continguts. Aquest títol està desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya, que permet la integració dels sistemes educatiu i laboral en la formació professional.
 
El nou currículum del cicle de grau mitjà de gestió administrativa amplia els continguts relacionats amb els processos de gestió administrativa, orientats a formar professionals polivalents i flexibles, amb capacitat d’adaptar-se als canvis tecnològics i organitzatius en què es troben immerses actualment empreses i organitzacions. Aquest nou títol preveu que els futurs tècnics siguin capaços de fer front als canvis en la legislació, en el tipus de documents i formats, en les tecnologies de la informació i la comunicació, en la integració dels procediments administratius i digitals, i en els nous canals de relació i atenció al client.
 
D’aquesta manera, el títol dóna resposta a les necessitats educatives de l’àmbit administratiu de qualsevol sector econòmic, públic o privat, atès que el perfil professional té com a objectiu el desenvolupament de competències personals i socials relacionades amb el treball en equip, l’autonomia i la iniciativa en la presa de decisions i el desenvolupament de tasques administratives, així com en l’atenció al públic. A més a més, s’adequa a la tendència d’externalització de serveis que fa que cada vegada més empreses subcontractin la totalitat o part de la gestió administrativa, i també a la creixent internacionalització de les empreses, en què destaca la importància de l’ús de l’anglès.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined