FP

El Govern actualitza el cicle de direcció de serveis en restauració als avenços tecnològics del sector

query_builder   22 setembre 2015 15:08

event_note Nota de premsa

El Govern actualitza el cicle de direcció de serveis en restauració als avenços tecnològics del sector

 
·         El títol també s’ha renovat per adequar-se a la formació professional establerta a la LOE
El Govern ha aprovat avui el decret que estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior de direcció de serveis en restauració amb l’objectiu d’actualitzar-lo als avenços tecnològics i a les necessitats del sector. Així mateix, el currículum s’ha adequat a la formació professional establerta a la LOE (Llei Orgànica d’Educació) i també se n’ha ampliat els continguts. Aquest títol està desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya, que permet la integració dels sistemes educatiu i laboral en la formació professional.
 
Pel que fa als nous continguts del currículum, aquest amplia els que estan relacionats amb les darreres novetats tecnològiques del sector, concretament sobre la introducció de noves tècniques i sistemes d’atenció i servei al client, programes informàtics per a la gestió i control d’establiments i serveis, i l’ús continu d’internet per a l’intercanvi d’informació. A més, també té en compte l’evolució organitzativa del sector, en què les característiques dels equips i maquinàries s’adeqüen al tipus d’oferta gastronòmica i de servei.
 
El currículum dóna resposta a les necessitats educatives del sector, atès que la gran diversificació d’activitats empresarials a l’hoteleria, i més concretament en el subsector de la restauració, demana professionals qualificats per dirigir i supervisar les empreses de serveis de menjars i begudes. Es tracta de professionals que han de saber adaptar-se i respondre a les noves estructures organitzatives, productives i de serveis. Les funcions que seran exercides per aquests titulats es relacionen amb la direcció, la comercialització dels productes, l’organització d’esdeveniments i serveis de restauració i de les unitats de producció entre d’altres.

 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined