Nomenament

Nomenaments

query_builder   27 octubre 2015 14:41

event_note Nota de premsa

Nomenaments

José Ignacio García Plata, director general de Professorat i Personal de Centres Públics, adscrit al Departament d'Ensenyament
 
Nascut a Pontevedra l’any 1956.
 
Diplomat en Magisteri i llicenciat en Filosofia i Lletres –Filologia Catalana- per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
José Ignacio García Plata ha exercit la docència en centres educatius, fent de mestre i professor. També ha ocupat diferents càrrecs a la Inspecció d’Educació de la Generalitat des de l’any 1992, ja que ha estat inspector en cap adjunt del Servei Territorial de Barcelona Comarques (2004-2005) i cap d’Inspecció del mateix Servei Territorial (2005-2009). D’altra banda, i també en l’àmbit de l’Administració pública, ha ocupat el càrrec de subdirector general d’Organització i Qualitat en Centres Educatius.
 
És autor i coautor de diverses publicacions i ponències sobre la gestió directiva en el marc de l’autonomia dels centres. També ha escrit sobre els projectes educatius, els projectes de direcció i els plans anuals com a plans estratègics orientats a la millora de resultats educatius i de la cohesió social.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined