Aran

El Govern aprova l'ampliació de l'aportació econòmica transferida al Conselh Generau d'Aran en matèria de sanitat

query_builder   10 novembre 2015 13:13

event_note Nota de premsa

El Govern aprova l'ampliació de l'aportació econòmica transferida al Conselh Generau d'Aran en matèria de sanitat

  • Es destinaran 304.452 euros anuals a fer front a l’increment de serveis en cirurgia ortopèdica, traumatologia i oncologia que presta l’Espitau Val d’Aran
El Govern ha aprovat el decret que permet ampliar l’aportació econòmica de la Generalitat per al finançament de les competències transferides al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat. L'import de l'ampliació és de 304.452 euros anuals, destinats a fer front a l’increment del nombre i de la complexitat de les actuacions sanitàries en cirurgia ortopèdica, traumatologia i oncologia que presta l’Espitau Val d’Aran.
 
Amb aquest decret, el Govern ratifica l’acord adoptat durant la reunió de la Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran, presidida per la consellera de Governació i Relacions Institucionals, Meritxell Borràs, i el síndic d’Aran, Carlos Barrera, el 29 de juliol de 2015.
 
La Comissió Bilateral Govern de la Generalitat – Conselh Generau d’Aran és l’òrgan permanent de relació entre els governs i les administracions de la Generalitat i d’Aran i té entre les seves funcions l’adopció dels acords de transferència de competències o traspassos de béns i serveis que corresponguin.
 
El càlcul d’aquesta dotació econòmica s’ha establert per a tota l’anualitat i aquest acord és efectiu des de l’1 de gener de 2015. Per a l’exercici 2015, aquest import anirà a càrrec del Departament de Salut. Per a exercicis futurs, aquest import s’incorporarà al capítol específic dels Pressupostos de la Generalitat per al finançament del Conselh Generau d’Aran, i anirà a càrrec del Departament competent en matèria de relacions entre la Generalitat i el Conselh.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined