Nomenaments

Nomenaments

query_builder   1 març 2016 15:26

event_note Nota de premsa

Nomenaments


 
Departament de la Presidència
 
·         Víctor Cullell Comellas, secretari per al Desenvolupament de l'Autogovern.
 
Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda
 
·         Josep Maria Reniu i Vilamala, director de l'Oficina per a la Millora de les Institucions d'Autogovern.
 
Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència
 
·         Carme Garcia i Suárez, presidenta del Comitè Tècnic per a la Recuperació i la Identificació de Persones Desaparegudes durant la Guerra Civil i la Dictadura Franquista.
 
Departament de Salut
·         David Elvira i Martínez, secretari d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut.
 
Departament d’Interior
·         Annabel Marcos i Vilar, directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Currículums
 
Departament de la Presidència
 
Víctor Cullell i Comellas, secretari per al Desenvolupament de l'Autogovern
 
Nascut a Barcelona l'any 1976.
 
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona (2002) i MBA per la BES La Salle - Universitat Ramon Llull (2009). S’ha especialitzat en l’àmbit de la gestió pública i de la comunicació política amb diferents postgraus i màsters cursats a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut de Ciències Polítiques i Socials. Ha cursat estudis de primer cicle de la llicenciatura de Dret a la Universitat Oberta de Catalunya (2007-2009), el programa Vicens Vives – Lideratge i Compromís Cívic d’ESADE (2010) i el programa Estratègies d’Innovació i Lideratge per a la Gestió Pública de l’IESE (2014).
 
La seva trajectòria laboral ha transcorregut en diferents àmbits, tant en el sector privat com en el públic. Ha estat cap del Gabinet de Relacions Institucionals de l’Oficina del President de la Generalitat (2010-2013) fins al seu nomenament, el maig del 2013, com a director general d’Anàlisi i Prospectiva del Departament de la Presidència. És secretari del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) i també forma part del Consell Rector del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO).
 
Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda
 
Josep Maria Reniu i Vilamala, director de l'Oficina per a la Millora de les Institucions d'Autogovern
 
Nascut a Vic l’any 1969.
 
És llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid (1993), postgraduat d’Especialització en Dret Constitucional i Ciència Política pel Centro de Estudios Constitucionales de Madrid (1994) i doctor en Ciència Política i de l’Administració per la Universitat de Barcelona (2001).
 
Membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), ha estat membre de la Comissió d’Experts per al disseny de les bases de la llei electoral de Catalunya (2007). Ha estat professor a la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat de Vic i la Universitat de Barcelona, on des de l’any 2007 és professor titular d’universitat de Ciència Política i de l’Administració. Des del curs 2009-2010 assumeix les tasques de Cap d’Estudis de Ciència Política i de l’Administració.
 
Des de l’any 2010 lidera l’equip de recerca de l’Observatori dels Governs de Coalició (OGC), format per una vintena d’investigadors catalans, espanyols i llatinoamericans, així com des del 2003 forma part de l’Observatori del Vot Electrònic (OVE), amb els quals ha realitzat tasques d’assessoria, anàlisi i observació electoral a nivell nacional i internacional.
 
Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència
 
Carme Garcia i Suárez, presidenta del Comitè Tècnic per a la Recuperació i la Identificació de Persones Desaparegudes durant la Guerra Civil i la Dictadura Franquista
 
Nascuda a Badajoz l’any 1957.
 
Diplomada en Treball Social i postgraduada de Mediació i Resolució de Conflictes per la Universitat de Barcelona. Té també formació en Geografia i Història i Ciències Socials.
 
És directora general de Relacions Institucionals i amb el Parlament del Govern des del 19 de gener de 2016. Funcionària de l’Ajuntament de Sabadell, des del 2014 ha estat cap de Programa i Gestió en Serveis Públics del Centre d’Atenció a les Dones. Entre d’altres càrrecs, ha estat cap de Serveis Socials i Gestió de Serveis a les Persones (1987-1996) i cap de Programa i Gestió en Serveis Públics adreçats a dones amb situació de violència de gènere (1999-2004).
 
Ha estat tinenta d’alcalde i regidora de Benestar Social i Cultura a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès (1996-1999), diputada a les Corts Espanyoles (2004-2007) i portaveu de les comissions socials d’Educació i Igualtat, i presidenta de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona (2007-2011). Actualment és membre del Secretariat Nacional de l'ANC, on ha realitzat de forma voluntària activitats dins de les comissions sectorials d’Educació, Serveis Socials i Immigració, i de la comissió d'Incidència Política.
 
Departament de Salut
 
David Elvira i Martínez, secretari d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut
 
Nascut a Barcelona en 1974.
 
Llicenciat en Economia i Empresa per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Economia Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 
Ha desenvolupat activitats de recerca en l'àmbit de l'avaluació econòmica de serveis sanitaris tant en l'Institut Municipal de Recerques Mèdiques de Barcelona com a l'Hospital de la Vall d'Hebron. També ha estat investigador convidat per les universitats de Kyoto i Keio (Japó) i consultor en àrees com la gestió sanitària, la planificació sanitària i l'avaluació econòmica de fàrmacs i de serveis sanitaris.
 
En l’àmbit públic va desenvolupar les funcions de director general de Recursos Sanitaris del Departament de Salut (2009-2010) i de cap del Gabinet d'Informació i Estratègia (2007-2009). Prèviament va exercir responsabilitats en la coordinació dels Sistemes d'Informació i va dirigir l'Oficina Intradepartamental de Gestió de Projectes, també al Departament de Salut. Des d'octubre de 2013 és membre del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i Progrés de la Sanitat.
 
Ha estat responsable de les Relacions Corporatives de Sanofi a Espanya, activitat que combinava amb tasques acadèmiques com a professor associat de la UPF.
 
Des del 2 de febrer d’enguany és president del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut.
 
Departament d’Interior
 
Annabel Marcos i Vilar, directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC)
 
Nascuda a Tortosa l’any 1968.
 
Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida i postgraus en Dret Urbanístic i Dret Local a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
 
Ha exercit com a advocada des de 1997 i des del juliol de 2003 fins a gener de 2011 va ser gerent de la Societat Anònima Municipal de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Amposta.
 
Des de gener del 2011 fins setembre de 2015, ha estat diputada al Parlament de Catalunya durant la IX i la X legislatures.
 
En l’etapa com a diputada ha estat membre de diferents comissions, entre aquestes: Justícia, Agricultura, Salut, Afers Institucionals, i ha format part de la comissió d’Interior. Ha estat la responsable del grup de treball conjunt de funció pública i portaveu de la Comissió del Síndic de Greuges.
 
L’any 2015 va ser nomenada directora del Centre per la reinserció de les persones privades de llibertat (CIRE).
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined