Nomenaments

Nomenaments

query_builder   22 març 2016 15:12

event_note Nota de premsa

Nomenaments


Departament de la Vicepresidència, Economia i Hisenda
 
Josep Maria Jové Lladó, president de la Junta de Govern de l’Institut Català de Finances (ICF)
 
Nascut a Barcelona el 1975.
 
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i diplomat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona (UB).
 
Ha desenvolupat tasques professionals en l’assessoria econòmica, política i demoscòpica, tant en l’àmbit públic com en el privat. Entre d’altres, també ha estat director de Polítiques Sectorials als departaments de la Presidència i la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya (2005-2010); responsable financer del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, i coordinador de l’àrea de serveis econòmics de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.
 
Ha compaginant aquestes activitats amb la docència universitària a la UB, on ha estat professor a l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials i on actualment és professor associat del departament de Dret Constitucional i Ciència Política de la Facultat de Dret. Actualment és secretari general del Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined