Altres Acords de Govern

Altres Acords de Govern

query_builder   26 abril 2016 15:42

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El gerent territorial de l’ICS del Camp de Tarragona ocuparà la gerència de Gestió i Prestació de Serveis de Salut
El Govern ha autoritzat que el gerent territorial de l’Institut Català de la Salut (ICS) del Camp de Tarragona, Rafael Gràcia, ocupi, per raons d’especial interès públic, la gerència de l’empresa pública Gestió i Prestació de Serveis de Salut.
 
Les gerències territorials són els òrgans de gestió de què es dota l'ICS per a la gestió unitària dels recursos d'un determinat àmbit, que inclou tota la xarxa d'atenció sanitària i sociosanitària. D’altra banda, Gestió i Prestació de Serveis de Salut és una empresa pública adscrita al Servei Català de la Salut (CatSalut) que ofereix atenció sanitària, social i domiciliària dins l’àmbit territorial del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, en els àmbits de l’atenció primària, sociosanitària, rehabilitació i drogodependències. Alhora, garanteix la coordinació amb la resta de recursos sanitaris i socials del territori.
 
Les possibilitats d’avançar en fórmules de gestió conjunta dels centres de l’ICS a Tarragona i de Gestió i Prestació de Serveis de Salut recomanen, com a primer pas, que existeixi un comandament únic que assumeixi la Gerència Territorial de l’ICS del Camp de Tarragona i la Gerència de Gestió i Prestació de Serveis de Salut.
 
Finalitza la participació de la Generalitat al Consorci de Residus del Vallès Occidental
El Consell Executiu ha ratificat avui l’acord perquè la Generalitat deixi de formar part del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, des de l’any 2006, a través de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).
 
La sortida de l’ARC del Consorci s’acorda atès que ja s’ha complert la finalitat inicial, que era donar suport a la construcció i la posada en servei del Centre de Tractament de Residus de Vacarisses (Vallès Occidental).
 
Tal com s’ha fet amb altres organismes, en el moment que l’ARC ha assolit l’objectiu se’n desvincula, ja que el règim d’explotació correspon íntegrament a l’entitat local.
 
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined