TURISME

La "Catalunya Gastronòmica", premiada per la prestigiosa revista de viatges Condé Nast Traveler

query_builder   13 maig 2016 10:00

event_note Nota de premsa

TURISME

La "Catalunya Gastronòmica", premiada per la prestigiosa revista de viatges Condé Nast Traveler

 
·        Aquest premi té especial importància perquè l’atorguen els lectors i usuaris de la revista, que van votar Catalunya d’entre 22 destinacions seleccionades.
 
 
La directora general de Turisme, Marian Muro, ha recollit el premi a la millor destinació que atorga la revista de viatges Condé Nast Traveler, per “La Catalunya Gastronòmica”. La gala va tenir lloc ahir al Centro Cultural Conde Duque de Madrid.
 
La directora general de Turisme, Marian Muro, ha destacat “el prestigi de Condé Nast Traveler com a editorial turística més important a nivell mundial” i ha assegurat que “aquest premi ens situa com a destinació turística gastronòmica de primer ordre a escala internacional”.
 
Aquest premi té especial importància perquè l’atorguen els lectors i usuaris de la revista, que van votar Catalunya entre les 22 destinacions que prèviament havia seleccionat la revista. La “Catalunya Gastronòmica” es va alçar amb el premi després de batre els altres sis finalistes: l’Antàrtida, la Costa Amalfitana, l’Occident Asturià, Formentera, Galícia i la Península de Samanà (República Dominicana).
 
Aquest premi se suma al diversos reconeixements que ha aconseguit l’oferta enogastronòmica catalana i que situen Catalunya com a una destinació líder en turisme enogastronòmic. Marian Muro ha recordat que “per primer cop aquest 2016 l’Institute for Gastronomy, Culture, Arts and Tourism ha atorgat a Catalunya la distinció Regió Europea de la Gastronomia. El premi Traveler fa palès que, a més del reconeixement d’organitzacions internacionals, són els propis lectors d’una publicació com Traveler qui ens posicionen com a destinació pionera pel que fa a gastronomia”.
 
Els Premis Traveler són anuals i s’atorguen en 27 categories, de les quals 22 premis els atorguen els lectors per votació popular i els altres 5 els designa la revista. Entre els premis dels lectors es troben el Millor Resort d’Espanya i de fora d’Espanya, el Millor Restaurant d’Espanya i del Món, la Millor Ciutat, etc. Per la seva banda, la revista atorga el guardó al Millor Periodista, el Millor Reportatge, etc.
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twiter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom
 

1  

Imatges

La directora Marian Muro en l'acte de lliurament dels Premis

La directora Marian Muro en l'acte de lliurament dels Premis 209

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined