altres acords

Altres Acords de Govern

query_builder   17 maig 2016 15:45

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Aprovats 930.000 euros per a projectes per promoure polítiques de dones
El Govern ha aprovat autoritzar l’Institut Català de les Dones a realitzar despeses per un import de 930.000 euros amb càrrec a pressupostos d’exercicis futurs amb l’objectiu de promoure polítiques de dones per part d’entitats privades i ens locals.
 
En concret, 630.000,00 euros, es destinaran a atendre la convocatòria 2016 de subvencions a entitats privades sense finalitat de lucre per a la realització de projectes per promoure la igualtat efectiva de dones i homes. Els altres 500.000,00 euros són per atendre la convocatòria 2016 de subvencions a ens locals per finançar les despeses d’elaboració, la implementació o el desenvolupament de polítiques de dones.
 
Autoritzada la modificació dels estatuts del Parc Sanitari Pere Virgili
El Govern ha autoritzat la modificació dels estatuts de l’empresa pública Parc Sanitari Pere Virgili. L’evolució normativa i l’experiència assolida els darrers anys de funcionament del Parc Sanitari Pere Virgili han palesat la necessitat d’una renovació dels seus estatuts, que ha estat aprovada pel Consell d’Administració de l’empresa i pel Consell de Direcció del Servei Català de la Salut (CatSalut).
 
Aquesta renovació està centrada en diferents eixos, com ara reformular el seu objectiu per donar més rellevància a la vessant sanitària de l’entitat, i modificar òrgans de govern per simplificar la seva estructura i ampliar les funcions delegables en la gerència, entre d’altres.
 
Aprovada l’adquisició gratuïta d’accions de Societat Catalana de la Mobilitat (SOC) per part d’FGC
 
El Govern ha aprovat autoritzar Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a adquirir gratuïtament accions per valor del 2% del capital de l’entitat Societat Catalana per a la Mobilitat (SOC), creada per l’agrupació d’empreses concessionàries del projecte de T-Mobilitat per desplegar-lo. Això permetrà a FGC participar en el Consell d’Administració de la societat, tal i com estableix el contracte del projecte.
 
Concretament, l’Acord aprovat avui autoritza l’operador a acceptar la cessió gratuïta per part de SOC de 4 accions per valor de 49.955 euros. A més, aprova que el president d’FGC representi l’operador en el Consell d’Administració de la societat.
 
D’aquesta manera, el Govern avança en el desenvolupament del projecte de la T-Mobilitat, donant compliment a una de les clàusules del seu contracte, licitat per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per a la implantació d’un nou sistema tecnològic, tarifari i de gestió del transport públic de Catalunya.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined