nomenament

Nomenaments

query_builder   17 maig 2016 15:45

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Rosa Vidal i Planella, Interventora General
Nascuda a Figueres l’any 1952
 
Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona,  té el Post-grau d’Economia i Gestió de la Hisenda Autonòmica i Local organitzat per la Universitat de Barcelona i  el Post-grau d’Estudis Fiscals i Financers de la Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona.
 
Al sector privat i fins l’any 1982, va exercir la professió lliure d’advocada a les ciutats de Girona i Figueres, amb l’especialització, bàsicament,  de dret laboral.
 
Ha desenvolupat quasi la totalitat de seva carrera professional a la Intervenció General de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.
 
Com a funcionària del Cos Superior de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, va ser cap de la Secció Fiscal de Despeses de la Intervenció Delegada de diversos departaments i posteriorment va ser Adjunta a la Intervenció Delegada del Departament d’Economia i Finances.
 
Un cop es va crear el Cos d’Interventors de la Generalitat de Catalunya al 1992, va accedir per concurs oposició a Interventora de la Generalitat de Catalunya, essent el número ú de la promoció. Ha  exercit d’interventora delegada en diversos departaments i organismes i ha desenvolupat diversos càrrecs a la Intervenció General, el de Subdirectora General de Fiscalització i el de Interventora Adjunta a la Intervenció General.
 
Actualment, ha estat Cap d’Àrea de Recursos Econòmics i Eficiència en el Sector Públic de la Secretaria d’Administració i Funció Pública, i Directora de l’Oficina de Racionalització del Sector Públic Instrumental de la Secretaria d’Administració i Funció Pública. Com a Directora de l’Oficina i cap d’equip va obtenir el Premi Alfons Ortuño 2014 a la millor actuació d’innovació i bones pràctiques en matèria d’organització a les administracions públiques catalanes.
 
Ha estat col·laboradora com a docent a l’Escola d’Administració Pública i altres centres de formació com a experta en matèries de gestió econòmica pressupostària i contractació. Ha estat membre de diversos Tribunals d’Oposició al Cos d’Interventors de la Generalitat de Catalunya i al Cos d’Interventors-Tresorers de l’Administració Local. Ha col·laborat en publicacions en matèria de contractació administrativa. 

Jaume Serra i Casals, director de Serveis del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Nascut a Vic, l’any 1966.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, el 1992. Ha desenvolupat la seva carrera professional a l’Administració de la Generalitat, on ingressà l’any 1993 com a tècnic superior. Des d’aleshores ha desenvolupat funcions en diferents departaments, primer a la Direcció General de l’Esport, posteriorment a l’Oficina de Relacions Institucionals del Gabinet de la Consellera de Benestar i Família i després a la  Direcció General de Relacions amb l’Administració de Justícia, del Departament de Justícia.
 
Va exercir de subdirector general de Joventut durant cinc anys a la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família i posteriorment va treballar al Servei de Gestió Territorial als Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Benestar Social i Família.
 
Finalment ha treballat a la Direcció General d’Ordenació Territorial i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat, fins al seu nomenament actual com a director de Serveis del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined