Nomenaments

Nomenaments

query_builder   24 maig 2016 13:24

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Josefa Casas Espitia, interventora adjunta per a la Seguretat Social
Nascuda a Fraga l’any 1956.
 
Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (1979); postgrau en Economia i Gestió de la Hisenda Autonòmica i Local per la Universitat de Barcelona (1990); diplomada en Funció Gerencial de les Administracions Públiques per ESADE-EAPC (1996). Ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu del Departament d’Economia i Coneixement del GESEM així com els IV i V Seminaris Internacionals sobre la Modernització de l’Estat organitzats pel l’OCDE, el Banc Mundial, British Council i la Secretaria General de la Presidència de Xile, entre d’altres.
 
L’any 1992 ingressa al cos d’interventors de la Generalitat de Catalunya, on ha desenvolupat el càrrec d’interventora adjunta a la Intervenció General, des del 1992 al 1998 i des del 2014 fins a l’actualitat. Va exercir com a subdirectora general de Fiscalització des del març de 2013 a febrer de 2014. Amb anterioritat també ha estat interventora delegada dels departaments d’Interior, Política Territorial i Obres Públiques, de Cultura i de diferents organismes autònoms administratius.
 
Ha desenvolupat la docència impartint cursos sobre subvencions, contractació, pressupostos, control públic, finançament, impostos, auditoria d’empreses públiques i de comptabilitat, organitzats per l’EAPC, SOC, Parlament, Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i a diverses universitats.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined