TURISME

Cesc Gay dirigeix els espots de la nova campanya de promoció turística de Catalunya

L'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat ha encarregat al prestigiós director català la realització de cinc anuncis promocionals.

query_builder   26 maig 2016 12:15

event_note Nota de premsa

TURISME

Cesc Gay dirigeix els espots de la nova campanya de promoció turística de Catalunya

L'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat ha encarregat al prestigiós director català la realització de cinc anuncis promocionals.

Cesc Gay al rodatge
El director Cesc Gay en un moment del rodatge de la campanya
 
·         Els escenaris del rodatge són la Costa Brava, Paisatges Barcelona,  Terres de l’Ebre, Costa Barcelona i els Pirineus.
 
El director català Cesc Gay ultima el rodatge dels cinc espots que conformaran la campanya de promoció turística d’estiu de Catalunya, centrada en les experiències que es poden viure arreu del territori. Els espots es difondran a partir del 9 de juny en diferents formats de televisió i suports online.
 
Si l’any passat la campanya desenvolupava l'eslògan "Catalunya és casa teva", enguany l’Agència Catalana de Turisme vol donar un pas més enllà per transmetre les emocions reals de les persones que viuen experiències úniques i autèntiques al nostre país. Amb l’objectiu d’incentivar la prescripció entre els nostres públics i també entre els mercats exteriors, cada espot recull, sota la mirada personal de Cesc Gay, una història que mostra diferents experiències turístiques a indrets com ara el Penedès, el Bages, les Terres de l’Ebre, el Pirineu lleidatà i el Baix Empordà.
 
El director i guionista Cesc Gay és autor de films amb un llenguatge cinematogràfic molt personal i una profunda mirada sobre els personatges que retrata, com ara En la Ciudad, Una pistola en cada mano i Truman, pel qual ha rebut enguany nombrosos guardons entre ells cinc Goya, inclòs el de Millor director. El 2015, Gay va debutar en el teatre amb l’obra Els veïns de dalt.
 
En aquest enllaç es pot veure el making off dels espots de la nova campanya turística de Catalunya per a aquest estiu. Els mitjans que vulguin més imatges del rodatge, en vídeo o en fotografies, poden demanar-les enviant un correu electrònic a premsa.act@gencat.cat.
 
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twiter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom

2  

Imatges

El director Cesc Gay en una imatge del rodatge

El director Cesc Gay en una imatge del rodatge 586

El director Cesc Gay en una imatge del rodatge 2

El director Cesc Gay en una imatge del rodatge 2 2655

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined