Nomenaments

query_builder   31 maig 2016 14:34

event_note Nota de premsa

Nomenaments


 
Esther Sànchez i Torres, presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària
 
Nascuda a Barcelona l’any 1969.
 
Doctora en Dret, màster en Dret del Treball i llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat sempre vinculada a la docència del dret del treball i de la seguretat social, primer a la UAB i fins al 2015 a ESADE Law School.
 
Ha participat en múltiples projectes d'R+D finançats pel Ministeri d'Educació i Ciència, i per diverses institucions públiques i privades. Va ser consultora sènior de l'Àrea de Dret del Treball de Baker&McKenzie Abogados. És consellera del Grup III (Experts) del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC). Va ser àrbitre del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC). Igualment va ser secretària d’Ocupació i Relacions Laborals i directora del SOC.
 
És autora de diverses monografies i articles en revistes especialitzades de rellevància, en els quals ha abordat temes relacionats amb l’aplicació dels drets fonamentals a l’empresa, la negociació col·lectiva, les formes de contractació, els sistemes de retribució, les polítiques de prevenció de riscos laborals, les polítiques de conciliació de la vida personal, familiar i laboral, l’ocupació a la funció pública, les noves tendències en matèria de regulació del dret del treball. Actualment és mànager de Recursos Humans en una multinacional del sector de l’automoció.
 
Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona
 
Nascuda a Ribesaltes.
 
Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i doctora en Ciències Biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va incorporar a la UAB el 1976, al Departament de Farmacologia de la Facultat de Medicina, i el 1985 passa a desenvolupar la seva docència en els estudis de Veterinària.
 
Ha desenvolupat la seva carrera docent i investigadora a l’àrea de farmacologia i va assolir el nivell de catedràtica el 1993. Ha codirigit el Grup de Recerca Consolidat de Parasitologia Clínica i Terapèutica (UAB i UB) i és autora de més 100 articles en revistes especialitzades i llibres. Ha participat també en més de 40 projectes de recerca subvencionats per institucions públiques i per empreses privades, d’àmbit espanyol i internacional.
 
L’octubre de 2000 es va incorporar com a subdirectora general de Medicaments Veterinaris a l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris del Ministeri de Sanitat i Consum i el 2005 va assumir la Direcció dels Serveis Territorials de Salut a Barcelona del Departament de Salut. El 2010 va tornar a Madrid per assumir la Direcció General de Recursos Agrícoles i Ramaders del Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí i es va reincorporar a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2012.
 
Margarita Arboix va ser escollida per la comunitat universitària a les eleccions que van tenir lloc el 19 de maig passat i substituirà en el càrrec a Ferran Sancho.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined