Catalunya Emprèn

El Govern aprova destinar 3,8 milions d'euros al Catalunya Emprèn

query_builder   28 juny 2016 15:01

event_note Nota de premsa

El Govern aprova destinar 3,8 milions d'euros al Catalunya Emprèn

  • Aquests fons es destinen a la convocatòria de subvencions corresponent a 2016 per al finançament del programa integral de foment de l’emprenedoria
El Govern ha aprovat avui destinar 3.796.921,39 euros al programa Catalunya Emprèn. En concret, aquests gairebé 3,8 milions es destinaran a atendre la convocatòria corresponent a l’any 2016 de subvencions per al finançament del programa integral de foment de l’emprenedoria, que s’emmarca en el Catalunya Emprèn. Els fons aprovats avui tindran caràcter pluriennal, ja que la convocatòria que s’aprovarà properament es perllonga més enllà de 2016. En aquest sentit, aquest any s’hi destinaran 3.037.537,11 euros, i l’any 2017 es completarà la dotació amb els 759.384,28 euros restants.
 
La peça fonamental del programa integral de foment de l’emprenedoria és l’anomenada Xarxa Emprèn. Aquesta xarxa permet a la Generalitat fomentar l’emprenedoria al conjunt del país, en tant que està integrada per un conjunt d’entitats vinculades al món de la creació d’empreses disseminades arreu del territori. Aquesta convocatòria de subvencions permet a aquestes entitats reforçar i millorar els seus programes amb tècnics que acompanyen els emprenedors en les primeres fases de concepció i impuls d’una idea de negoci.
 
Programa transversal per al foment de l’emprenedoria
La Generalitat va posar en marxa el programa Catalunya Emprèn l’any 2012 amb la missió de fomentar l’esperit emprenedor i promoure la cultura d’empresa a Catalunya, i des d’aleshores ha impulsat diverses iniciatives enfocades a la creació d’empreses i la generació de llocs de treball. Així, el Catalunya Emprèn engloba, com a iniciativa transversal del conjunt del Govern, tot un conjunt de mesures enfocades al foment de la cultura emprenedora, la creació de noves empreses o l’impuls de la internacionalització d’aquestes companyies, entre d’altres qüestions.  
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined