Altres Acords

Altres Acords de Govern

query_builder   5 juliol 2016 15:26

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Aprovació del decret de reestructuració del Departament de la Presidència
 
El Govern ha aprovat el decret de reestructuració del Departament de la Presidència amb l’objectiu de desenvolupar l’estructura establerta al Decret 28/2016. La nova norma preveu una revisió de diverses unitats del Departament, entre les quals la Secretaria per a la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que passa a denominar-se Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital. Se suprimeix la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i es creen dues noves direccions generals: la Direcció General de Societat Digital i la Direcció General de Comunicacions Electròniques.
 
Així mateix, es revisen les funcions de la pròpia Secretaria i de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i de les unitats actives que en depenen per adaptar-les als canvis que ha experimentat l’àmbit de l’Atenció Ciutadana els darrers temps. Es modifica l’estructura de la Direcció General d’Atenció Ciutadana. També se suprimeix l’Àrea d’Atenció Presencial i es modifica la denominació de l’Àrea d’Atenció Virtual que passa a denominar-se Àrea d’Atenció Digital, i de l’Àrea de Modernització, Estudis i Qualitat que passa a denominar-se Àrea d’Atenció Presencial i Qualitat.
 
També es revisen les funcions i l’organització interna de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern. Es modifica la composició del Consell Rector. Es modifica la denominació de l’Àrea de Desenvolupament Autonòmic que passa a denominar-se Àrea d’Assessorament sobre l’Organització Territorial del Poder.
 
Finalment, a la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid es crea la Secretaria de la Delegació del Govern a Madrid i es modifica la denominació del Centre Cultural Blanquerna, que passa a denominar-se Centre Cultural i Llibreria Blanquerna.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined