aLTRES ACORDS

Altres Acords de Govern

query_builder   19 juliol 2016 15:19

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

Constituïda la Comissió Interdepartamental d’Ecodisseny
El Govern de la Generalitat ha ratificat aquest dimarts la constitució de la Comissió Interdepartamental d’Ecodisseny, adscrita a la Secretaria de Medi Ambient, del Departament de Territori i Sostenibilitat. L’anterior Acord del Govern va establir una durada de la Comissió fins al 31 de desembre de 2015 i és per aquest motiu que s’ha proposat crear-la de nou. La Direcció General de Qualitat Ambiental prestarà el suport tècnic i material necessari per al desenvolupament de les seves actuacions.
 
La Comissió aprovarà els plans d’acció anuals de la Generalitat en l’àmbit de l’ecodisseny i definirà les gestions departamentals prioritàries en aquesta matèria. A més, donarà suport a la Secretaria de Medi Ambient en l’aplicació, el seguiment i l’avaluació de les actuacions de l’Estratègia catalana d’ecodisseny, per a una economia circular i ecoinnovadora, així com dels plans d’acció anuals.
 
En aquesta ocasió s’ha establert una vigència indefinida, que en cas de finalitzar es faria alhora que l’Estratègia catalana d’ecodisseny. En els dos anys i sis mesos que ha estat vigent l’Estratègia, s’han realitzat un gran nombre d’actuacions. L’any passat es van assolir satisfactòriament 324 accions, que corresponen al 81% de les 57 actuacions previstes al Pla d’Acció 2015. Els resultats han estat positius i s’ha fet evident l’efecte multiplicador de treballar coordinadament entre diferents departaments de l’Administració de la Generalitat.
 
Aprovada  una ampliació de capital a Comforsa
 
El Consell Executiu de Govern ha aprovat avui una ampliació de capital de l’empresa Comforsa per un import de 4,8 milions d’euros. Aquesta operació ratifica la decisió presa el maig passat pel Consell d’Administració d’Avançsa —empresa de promoció i localització industrial de Catalunya—, propietària del 98,72% d’aquesta companyia. La mesura aprovada respon a la necessitat de cobrir inversions mínimes imprescindibles per part de Comforsa al llarg de 2016 amb recursos propis, sense haver de recórrer a l’endeutament.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined