Genètica forestal

El Govern destina més d'un milió d'euros per millorar la genètica forestal

query_builder   20 setembre 2016 16:04

event_note Nota de premsa

El Govern destina més d'un milió d'euros per millorar la genètica forestal

  • També ha aprovat una despesa de 99.999,00 € en ajuts  per incentivar la recerca en producció agroalimentària ecològica
El Govern ha autoritzat avui una inversió d’1.168.762,08 € per als pròxims quatre anys per millorar la diversitat genètica forestal de Catalunya.
 
Aquest projecte, que es portarà a terme a través de l’empresa pública Forestal Catalana, servirà per potenciar accions en matèria de conservació genètica a través de la recerca i obtenció de material forestal de reproducció propi del territori català. Això contribuirà a garantir i millorar els recursos forestals del país i poder oferir nous productes al sector.
 
La conservació dels recursos genètics forestals és un dels aspectes que ha guanyat importància en els últims anys dins de la gestió i la millora genètica forestal. L’ús múltiple dels boscos ha d’incloure el coneixement de l’existència d’uns recursos genètics que cal preservar i millorar.

Ajuts  per incentivar la recerca en producció agroalimentària ecològica
 
El Govern també ha autoritzat despeses per un import total de 99.999 €, per atendre la convocatòria 2017 d’ajuts per incentivar la recerca aplicada en matèria de producció agroalimentària ecològica.
Aquests ajuts volen contribuir a la generació del coneixement necessari per desenvolupar tècniques de producció agroalimentària ecològica.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined