Altres Acords del Govern

Altres Acords del Govern

query_builder   7 febrer 2017 15:26

event_note Nota de premsa

Altres Acords del Govern

Expropiació urgent de terrenys afectats per obres de millora al Prat de Llobregat i a la Torre de Claramunt
 
El Govern ha aprovat aquest matí autoritzar l’expropiació urgent d’uns terrenys afectats per obres de millora en dues zones dels municipis del Prat de Llobregat (Baix Llobregat) i de la Torre de Claramunt (Anoia).
 
Un primer acord declara l’ocupació urgent dels béns i drets afectats pel Projecte executiu dels nous accessos viaris al Parc de Negocis Mas Blau II del Prat de Llobregat. D’aquest manera, el Govern dona llum verda a la petició de l’Ajuntament del Prat de Llobregat per recórrer a  l’expropiació forçosa per procediment d’urgència d’una superfície afectada per la darrera fase de les obres d’accés a aquest sector destinat al desenvolupament empresarial.
 
L’ajuntament sol·licitant ha justificat la seva petició pel fet que per acabar les obres d’accés al Parc de Negocis Mas Blau II és necessari soterrar la línia aèria de tensió mitjana que creua l’autovia C-32b, ja que un dels suports, de grans dimensions, obstaculitza notablement el pas dels vianants. L’acord afecta una finca propietat d’AENA, SA, de la qual s’expropien 27,92 m2 de servitud de pas soterrada i s’ocupen temporalment 142,02 m2.
 
D’altra banda, el Govern ha aprovat un altre acord per declarar l’ocupació urgent dels béns i drets afectats pel projecte d’ampliació i millora d’un tram de la carretera BV-2134 a la Torre de Claramunt. El Govern ha acceptat, així, la petició de l’Ajuntament de la Torre de Claramunt, que ha justificat les circumstàncies excepcionals en el fet que els serveis de vigilància municipals han avisat de la perillositat del tram, que no compta amb cap voral i té poca amplada, la qual cosa implica un cert perill en el moment en què coincideixen el creuament de dos vehicles i l’existència d’un vianant.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined