Nomenamnets

Nomenaments

query_builder   2 maig 2017 16:38

event_note Nota de premsa

Nomenaments


David Canada i Zapater, director de la Intervenció General
 
Nascut a Barcelona l'any 1961.
 
Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, té el Post-grau d'Economia i Gestió de la Hisenda Autonòmica i Local organitzat per la Universitat de Barcelona i el Diploma en Funció Gerencial a les Administracions Públiques organitzat per ESADE i l'EAPC.
 
Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a la Intervenció General de la Generalitat de Catalunya, de la qual ha estat l’interventor adjunt des de l’any 1998, tret d’un parèntesi de cinc anys (del 2011 al 2016), en què va ocupar el càrrec de cap de l’Àrea d’Aplicació dels Tributs i Procediments de l’Agència Tributària de Catalunya.
 
Quan es va crear el Cos d'Interventors de la Generalitat de Catalunya l'any 1992, va accedir per concurs oposició a interventor de la Generalitat. Abans, com a funcionari del Cos Superior de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, va ser cap de la Secció de Comptabilitat de Tresoreria, Rendes i Patrimoni de la Sub-direcció General de Comptabilitat.
 
Ha estat col·laborador habitual de l'Escola d'Administració Pública i altres centres de formació, com a expert en matèries de gestió econòmica pressupostària, comptabilitat, subvencions i aplicació tributària. Ha estat membre de diversos tribunals d'oposició al Cos d'Interventors de la Generalitat de Catalunya, al Cos d'Interventors-Tresorers de l'Administració Local i al Cos Superior de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.
 
 
Marc Costa i Trachsel, director general dels Agents Rurals
 
Nascut a Vic l’any 1969.
 
Llicenciat en Dret i en Ciències polítiques i de l’Administració i diplomat en ciències empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya.
 
Especialitzat en polítiques públiques de seguretat, ha cursat un màster universitari en seguretat i un altre sobre polítiques públiques de seguretat a la UNED i a la Universitat Oberta de Catalunya, respectivament, així com també un postgrau en governabilitat de la seguretat ciutadana en aquesta darrera universitat.
 
Professionalment, ha treballat principalment dins la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, llevat del període 2002 al 2008, en què ha treballat com a advocat en un despatx d’advocats de Vic, on també va compaginar aquesta tasca professional amb la docència en matèria de dret administratiu a l’Escola de Policia de Catalunya, de Mollet del Vallès, per als cursos de Formació Bàsica.
 
Dins la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra ha estat instructor policial del curs de Formació Bàsica de l’Escola de Policia de Catalunya durant dos anys, però principalment ha realitzat tasques en la instrucció, elaboració i confecció dels atestats policials de les diferents Àrees Bàsiques Policials de les quals ha format part. Actualment, era el responsable de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Àrea Bàsica Policial del Ripollès.
 
Finalment, ha estat durant els anys 2013 i 2015 responsable de la comissió jurídica i de seguretat de l’Assemblea Nacional Catalana i membre de la Junta Directiva de la campanya Ara és l’hora de l’any 2014 en representació d’aquesta entitat.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined