NOMENAMENTS

NOMENAMENTS

query_builder   1 agost 2017 14:10

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS


 
Martí Barberà, director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa
 
Nascut al Morell, l’any 1966.
 
És diplomat com a professor d’Educació General Bàsica, en l’especialitat de Ciències. En l’àmbit educatiu, des de 1987 a 2003 ha estat professor i director (1993 – 2002)  de l’Escola Concertada Mare de Déu del Lledó a Valls. També ha treballat com a professor d’educació en el lleure a l’Escola de l’Esplai de Tarragona – Fundació Santa Maria de Ciurana (1989 – 2003).
 
Barberà ha estat diputat al Congrés dels Diputats del Grup Parlamentari Català – CiU de desembre de 2011 a octubre de 2015. Concretament, ha estat portaveu de la Comissió d’Educació i Esports, ponent del Projecte de llei d’educació LOMCE, portaveu de la Comissió per a l’Estudi del Canvi Climàtic i adjunt a la Comissió d’Agricultura i Medi Ambient. Així mateix, és des de 2003 regidor a l’Ajuntament de Valls i també és actualment conseller del Consell Comarcal de l’Alt Camp.
 
Des del juny de 2011 a l’octubre de 2011, va ser director del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals. 
 
Rosa Artigal, directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat
 
Nascuda a Barcelona, l’any 1958.
 
És diplomada en professorat d’EGB, en mestra de català i en Pedagogia Terapèutica, i llicenciada en Psicopedagogia.  Ha estat professora d’educació infantil, primària i secundària a l’Institut escola Costa i Llobera de Barcelona (1979-2017), havent ocupat successivament els càrrecs de secretària (2002-2004), cap d’Estudis (2003-2004) Coordinació pedagògica (2004-2005) i direcció (2005-2017), essent membre de la Junta Territorial de Directors de Barcelona-ciutat.
 
Així mateix, Rosa Artigal ha desenvolupat tasques com a formadora de diversos cursos i activitats del Pla de Formació Permanent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i d’altres CA (Castella i Lleó, Canàries, Madrid i País Basc) i ha dut a terme el treball d’investigació (amb llicència d’estudis) sobre “els mecanismes que fa servir l’educador per ensenyar a través dels projectes de treball” (1993-1994). Ha estat membre de l’Equip d’assessorament i formació de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB).
 
En l’àmbit universitari, ha estat professora de diversos cursos de postgrau i màsters a les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona i Ramon Llull, i membre de l’Equip de treball de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.
 
La nova directora general d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat ha publicat diversos articles i capítols de llibres relacionats amb la metodologia educativa, el treball per projectes, el tractament de la diversitat. També ha publicat articles sobre direcció de centres educatius.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined