Acords de Govern

NOMENAMENTS

query_builder   29 agost 2017 15:39

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Acords de Govern

 
Carme Gual Via, Directora de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.
 
Nascuda a Barcelona, l’any 1965.
 
Llicenciada en Dret i Postgrau en Ciència Política per la Universitat de Barcelona, Gual és experta en representació i comunicació institucional.
Des de l’abril de 2016 fins a l’actualitat ha estat directora de Projectes estratègics i Comunicació de Foment de Ciutat, SA. Anteriorment va ser coordinadora de Relacions Internacionals del Departament d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona.
 
Entre els anys 1998 i 2000 ha estat també assessora tècnica del Districte XI del departament de cooperació de l’Ajuntament de Barcelona, càrrec des d’on va gestionar projectes de cooperació internacional i solidaritat relacionats amb el conveni de col·laboració entre Gaza City, Tel Aviv i Barcelona, amb Turquia i Sarajevo.
 
 
Georgina Oliva i Peña, Directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 
Nascuda a Barcelona, l’any 1980.
 
És llicenciada en Sociologia per la UB i ha realitzat cursos d’especialització en Mètodes qualitatius aplicats a l’avaluació de les polítiques públiques (Ivàlua) i l’Ètica en els serveis socials (Dra. Begoña Román, Presidenta del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya).
 
Des de 2008 ha treballat al Consorci de Serveis Socials de Barcelona, primer com a tècnica d’Infància i Dona i en l’actualitat era la  Coordinadora del Model Integral d’Atenció a la Infància i Adolescència a la ciutat de Barcelona.
 
Entre 2006 i 2008 va ser diputada al Congrés dels Diputats, on va ser ponent entre d’altres de la Llei d’Adopcions Internacionals (54/2007) i de la Llei Orgànica d’Igualtat entre homes i dones (3/2007). Anteriorment, va col·laborar amb l’Institut Català de les Dones com a consultora.
 
També ha estat ponent de jornades i conferències sobre infància i violència masclista a Las Palmas de Gran Canària i Bogotà (Colòmbia). Alhora, ha co-elaborat les següents publicacions:
 
  • “Intervenció amb adolescents víctimes de relacions abusives de parella o altres manifestacions de violència sexista des del sistema públic de serveis socials de la ciutat de Barcelona” (Ajuntament de Barcelona, 2014)
  • “La participació d’infants i adolescents. Projecte de bones pràctiques en centres residencials d’acció educativa i centres d’acollida” (Consorci de Serveis Socials de Barcelona, 2014),
  • “Intervenció amb infants i adolescents en situacions de violència masclista des del sistema públic de serveis socials de la ciutat de Barcelona” (Ajuntament de Barcelona, 2012)
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined