El Govern aprova que ACCIÓ s'incorpori a la Junta Directiva de Leitat

query_builder   24 octubre 2017 13:29

event_note Nota de premsa

El Govern aprova que ACCIÓ s'incorpori a la Junta Directiva de Leitat

·         Aquesta decisió s’emmarca en l’acord de vinculació permanent entre Eurecat i Leitat per aprofitar sinergies entre ambdues entitats i millorar la seva eficiència
 
·         Amb representació permanent en el principal òrgan de govern de Leitat, ACCIÓ participarà en l’impuls, el suport i la consolidació de la vinculació entre ambdós centres tecnològics
El Govern ha aprovat la incorporació d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa- a la Junta Directiva del centre tecnològic Leitat. Aquesta decisió s’emmarca en l’acord de vinculació permanent entre Eurecat, el centre tecnològic de referència a Catalunya, i Leitat, signat a finals del 2016 amb l’objectiu d’aprofitar les sinergies entre ambdues entitats, millorar l’eficiència i incrementar la seva massa crítica.
 
D’acord amb aquesta decisió, ACCIÓ participarà en l’impuls, el suport i la consolidació del procés de vinculació entre aquests dos centres tecnològics, i ho farà activament, a través de la seva representació permanent en el principal òrgan de govern d’ambdues entitats.
 
Un dels principals compromisos del Govern és el suport a la indústria i l’empresa, amb l’objectiu que Catalunya esdevingui pionera en l’adopció de la Indústria 4.0 a nivell internacional i en sigui un dels líders del sud d’Europa. En aquest sentit, des del 2012, el Govern segueix una política d’integració de centres tecnològics, amb la finalitat d’assolir més eficiència, donar millor servei al teixit empresarial català i competir amb èxit internacionalment.
 
Tant Eurecat com Leitat són centres acreditats amb el segell TECNIO que atorga ACCIÓ i que identifica aquelles entitats catalanes (centres tecnològics, hospitals, universitats, grups de recerca, enginyeries o empreses) que ofereixen tecnologia diferencial i faciliten el procés de transferència tecnològica i de coneixement al teixit empresarial català. Eurecat neix de la fusió d’ASCAMM, CETEMMSA, Barcelona Media, Barcelona Digital i de la posterior absorció del CTNS i MAQCENTRE. Compta també amb el CTM Centre Tecnològic com a centre adscrit.
 
Amb representació permanent en el principal òrgan de govern de Leitat, ACCIÓ participarà en l’impuls, el suport i la consolidació de la vinculació entre ambdós centres tecnològics.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined