nomenaments

Nomenaments

query_builder   9 octubre 2018 15:15

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Marta Curto Grau, directora d’Anàlisi Econòmica
 
Nascuda a Tortosa l’any 1982.
 
És doctora en Economia per la Universitat de Barcelona (2013), màster en Economia per aquesta mateixa universitat (2009) i llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (2004).
 
Des de 2017 i fins a l’actualitat ha estat investigadora a la Universitat de Barcelona, on també ha estat professora d’Història Econòmica Mundial. El 2017 la Comissió Europea li va concedir una beca Marie Skłodowska-Curie (Individual Fellowship). Del 2013 al 2016 va ser investigadora a la Universitat de Heidelberg (Alemanya). Entre 2008 i 2012 va ser ajudant de recerca a l’Institut d’Economia de Barcelona i a la càtedra de Responsabilitat Social Corporativa de l’escola de negocis IESE.
 
Ha fet recerca en l’àmbit de l’economia pública, l’economia política, el federalisme fiscal i la història econòmica. Ha participat en projectes de recerca competitius sobre temàtiques diverses com el funcionament, la rendició de comptes i la qualitat dels governs locals, les prioritats d’inversió dels plans de cooperació locals i el naixement de la democràcia de partits. Els seus articles han estat publicats a revistes científiques internacionals, com American Economic Journal: Applied Economics, Journal of Public Economics i The Journal of Economic History. Ha realitzat estades de recerca a les universitats de Harvard i Stanford.
 
També ha elaborat projectes de consultoria per a l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. En diverses ocasions ha col·laborat en l’elaboració de la balança fiscal de Catalunya. El 2013 va participar al programa de pràctiques del Programa Regional per a l’Amèrica Llatina i el Carib de l'Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial (ONUDI).
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined