Nomenaments

Nomenaments

query_builder   4 desembre 2018 15:31

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Eric Hauck, delegat del Govern als Balcans
 
Nascut a Alemanya (Saarland) l’any 1968.
 
Ha estudiat Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i disposa del Màster Europeu en Gestió Organitzativa dels Esports (MEMOS) per la Université Claude Bernard 1 de Lió.
 
Delegat del Govern de Catalunya a Croàcia des del 2017 fins que va ser cessat per l’aplicació de l’article 155.
 
Del 1988 al 1995 va ser cap de la secció d’internacional al diari Avui, on va exercir com a corresponsal diplomàtic a l’Europa de l’Est durant la caiguda del Mur de Berlín. També va ser reporter de guerra als Balcans, a Romania, a la primera Guerra del Golf i al final de l’apartheid a Sud-àfrica.
 
Del 1995 al 1999 va ser director de cooperació internacional de l’Ajuntament de Barcelona a Bòsnia i Hercegovina. Seguidament, del 1998 al 2006, va exercir com a responsable de projectes al Comitè Olímpic Internacional (COI) a Lausana.
 
Ha estat director de comunicació a diverses institucions i organitzacions com ara la Fundació Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Fundació Fòrum Universal de les Cultures o la Fundació Princesa de Girona. A l’inici de la seva trajectòria professional va treballar durant quatre anys a l’equip de premsa del Comitè Organitzador Olímpic de Barcelona ’92.
 
També cofundador de Coperfield for Social Good a Barcelona i de la seu a Barcelona d’Impact Hub, un moviment mundial d’espais de creació per emprenedors socials.
undefined
undefined
undefined
undefined