Nomenaments

Nomenaments

query_builder   15 gener 2019 14:20

event_note Nota de premsa

Nomenaments

M. Victòria Girona Brumos, directora general d’Universitats
 
Nascuda a Barcelona l’any 1954. Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora en Farmàcia també per la UB.
 
Des de l’any 2011 és catedràtica de Química-Física de la Facultat de Farmàcia de la UB i prèviament professora titular d’universitat entre 1987 i 2011. Vicerectora de Professorat de la UB entre els anys 2005 i 2008, Girona ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat de govern universitari, com ara vicedegana de la Facultat de Farmàcia de la UB (1995-2000) i posteriorment degana de la mateixa Facultat (2000-2005).
 
Girona és membre del grup de recerca consolidat “Pèptids i proteïnes: estudis fisicoquímics” de la Generalitat de Catalunya des de 1995 i del grup d’innovació docent reconegut per la UB “trans-edu” (Grup transversal d’Innovació docent sobre aprenentatge autònom). També ha estat avaluadora de la primera i de la segona edició del Pla Nacional d’Avaluació de la Qualitat de les Universitats Espanyoles (1996-2003).
 
 
Josep Pallarès Marzal, director general de Planificació en l'Àmbit d'Universitats i Recerca
 
Nascut al Perelló l’any 1967. Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona (UB) i doctorat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Va realitzar una estada postdoctoral d’un any a la Universitat d’Utrecht (UU), Holanda.
 
El febrer de 2016 es va incorporar al Govern de la Generalitat de Catalunya com a director general d’Universitats. Fins aleshores, havia estat vicerector de Política Acadèmica i del Personal Docent i Investigador i catedràtic de Tecnologia Electrònica al Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica de la Universitat Rovira i Virgili (URV).
 
Anteriorment, va ser vicerector de Personal Docent i Investigador (2008-14), vicerector de Transferència i Innovació (2006-08) i director del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica (2000-06) de la URV.
 
Ha impartit diferents assignatures a nivell de grau, màster i doctorat a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la URV. Així mateix, ha estat membre del grup de recerca consolidat Nanoelectronics and Photonics Systems (NePhoS).
 
Ha participat de forma contínua en més de 20 projectes de recerca competitius, i ha estat investigador principal en projectes de recerca competitius (Plan Nacional, CONSOLIDER, 7PM), en l’àmbit dels dispositius semiconductors optoelectrònics avançats. Ha dirigit 7 tesis doctorals i ha publicat més de 100 articles en revistes internacionals indexades.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined