Nomenaments

Nomenaments

query_builder   5 febrer 2019 14:39

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Jordi Matas i Dalmases, president del Consell Rector del Centre d’Estudis d’Opinió adscrit al Departament de la Presidència
 
Nascut a Barcelona l’any 1962.
 
És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1988) i en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1989). Doctor en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona (1994). Catedràtic de Ciència Política del Departament de Ciència Política, Dret Constitucional i Filosofia del Dret de la Universitat de Barcelona.
 
Ha ocupat diversos càrrecs a la Universitat de Barcelona, com ara vicerector (2001-2008), secretari general (2002-2004), president de la Junta Electoral Permanent (2001-2008), president de la Comissió de Política Lingüística (2001-2008), director de l’Escola d’Idiomes Moderns (2004-2008), president del Comitè Editorial d’Edicions i Publicacions (2004-2008) i director del Departament de Dret Constitucional i Ciència Política de la Universitat de Barcelona (2012-2016). Actualment, és coordinador de Ciència Política de la Universitat de Barcelona i director de l’Observatori dels Governs de Coalició de la Universitat de Barcelona.
 
S’ha especialitzat en l’estudi dels governs de coalició, de l’elitisme polític, de les estructures polítiques de les administracions i del sistema polític de Catalunya. Ha participat en diversos projectes col·lectius d’investigació relacionats amb aquests camps d’investigació. Ha participat com a investigador en el Government Department de la London School of Economics and Political Science i en el departament de Ciència Política de la Université de Montréal.
 
Els llibres que ha publicat recentment són Los consejeros de los gobiernos de Jordi Pujol (1980-2003); La formación de un gobierno de coalición i Opinión política.
 
Ha estat director del Mestratge en Funció Directiva de l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya (2004-2005). Membre del Consell Rector del Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat de Catalunya des del juny del 2013 i membre del Consell Rector de l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya en representació de la Universitat de Barcelona.
 
 

 
Natàlia Mas Guix, secretària de Finances Públiques del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
 
Nascuda a Sant Martí de Tous l’any 1979.
 
És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i en Comerç Internacional per la Universitat Pompeu Fabra (UPF/ESCI). Té un màster en Economia Europea pel Col·legi d’Europa (Bruges, Bèlgica), mitjançant una beca del Patronat Catalunya-Món, i un màster en Política Econòmica per la Universitat de Columbia (Estats Units), amb una beca de la Fundació La Caixa. Ha treballat i estudiat a la Xina, i el 2001 es va graduar en un Postgrau en Llengua i Civilització Xinesa per l’Escola d’Estudis de l’Àsia Oriental (UPF).
 
Ha estat directora d’Entorn Financer a la Direcció de Macroeconomia i Entorn Financer del Banc Sabadell. Entre 2004 i 2015 va treballar al Banc Central Europeu, primer com a economista a les direccions generals d’Economia (divisió d’Afers Exteriors) i d’Estadística (divisió d’Estadístiques Monetàries i Financeres) i, des del 2010, com a experta en Estabilitat Financera a la direcció general de Política Macroprudencial i Estabilitat Financera. També va treballar com a consultora del Banc Mundial (2009), a la Unitat d’Assessorament per a la captació d’inversió estrangera.
 
Durant l’XI legislatura va ser directora d’Anàlisi Econòmica de la Generalitat de Catalunya al departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. El juny del 2018 va ser nomenada secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea al departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined