Altres acords

Altres acords

query_builder   5 febrer 2019 14:44

event_note Nota de premsa

Altres acords

Altres acords
 
El Govern atorga sis llicències definitives de ràdio municipal
 
El Govern ha aprovat atorgar a sis ajuntaments la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de caràcter municipal. Les llicències definitives són per als ajuntaments d’Argentona, Ripollet, Abrera, Solsona, Tortosa, i Premià de Dalt, que operaran en les següents freqüències:
 
·       Argentona:             104.6 MHz
·       Ripollet:                 91.3 MHz
·       Abrera:                   107.9 MHz
·       Solsona:                107.5 MHz
·       Tortosa:                 103,3 MHz
·       Premià de Dalt:      91,4 MHz
 
Tots aquests ajuntaments ja havien obtingut l’adjudicació provisional d’una emissora per a la gestió del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.
 
Anteriorment, aquests havien sol·licitat la concessió per instal·lar i fer funcionar una emissora de freqüència modulada, a l’empara del Decret 263/1990, de 23 d’octubre, de regulació del procés de concessió de la gestió indirecta per part de les corporacions locals del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.
 
 
El Govern aprova el nou contracte programa amb el CESICAT
 
L’Executiu ha aprovat el nou contracte programa entre la Generalitat i el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) per als anys 2019-2022 per tal de garantir la ciberseguretat de la societat digital a Catalunya i, en especial, la de l’Administració de la Generalitat i del sector públic.
 
Segons recull el programa acordat, el CESICAT es fa càrrec d’assessorar i donar suport al Govern en l’elaboració dels plans de ciberseguretat i en la seva posterior execució. També ha de governar els riscos de seguretat en línia dels diferents àmbits i organismes de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic, i donar suport a l’Administració local del país.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined