El Govern aprova una aportació pluriennal de  52,5 milions d'euros pel contracte programa amb la Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya

El Govern aprova una aportació pluriennal de 52,5 milions d'euros pel contracte programa amb la Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya

query_builder   5 març 2019 15:19

event_note Nota de premsa

El Govern aprova una aportació pluriennal de 52,5 milions d'euros pel contracte programa amb la Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya


 
El Govern ha aprovat la dotació econòmica del Contracte Programa entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) per als anys 2019-2022 per un valor de 52.572.774 euros, que inclou les següents línies d’actuació:
 
·       Desplegar un model de governança de ciberseguretat òptim, adreçat als Departaments de la Generalitat i el seu sector públic
·       Implementar un model de formació que permeti el desplegament dels continguts i l'assoliment d'un nivell rellevant de cobertura en temes de ciberseguretat.
·       Garantir la protecció i la resiliència en front de diferents ciberamenaces
·       Determinar el nivell de compliment normatiu de l'Administració de la Generalitat en l'àmbit de la normativa TIC vigent.
·       Desplegar el suport i cobertura en el procés de desplegament de l’Agencia de Ciberseguretat de Catalunya, amb el seus nous serveis.
 
El passat 5 de febrer, el Govern va aprovar el nou contracte programa per al període 2019-2022, per tal de garantir la ciberseguretat de la societat digital a Catalunya i, en especial, la de l’Administració de la Generalitat i del sector públic.
 
Segons recull el programa acordat, el CESICAT es fa càrrec d’assessorar i donar suport al Govern en l’elaboració dels plans de ciberseguretat i en la seva posterior execució. També ha de governar els riscos de seguretat en línia dels diferents àmbits i organismes de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic, i donar suport a l’Administració local del país.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined